Wijnproeverij in Culemborg

Samen met vrienden, familie of collega's genieten van wijn, dat kan met onze wijnproeverij op locatie. Wij komen naar je toe en nemen alles mee wat nodig is om een onvergetelijke proeverij te verzorgen. 

Trouwen met VINO MOMENTS

Samen met collega's of relaties het jaar feestelijk afsluiten? Wij zorgen voor fun en wijn en nog heel veel meer.

Wij maken graag van jullie event een compleet feest! Dit kunnen we doen met : De mobiele bar, de Vino Wall, de Gluhweinbar of een out of the box wijn beleving.

Voor ons is niks te gek! We schenken onze warme Gluhwein in kerstmokken en als je wil doen we onze wijnquiz met kerstmutsen.

Ik wil een passend aanbod
 • Gluhweinbar

  Onze gluhwein bar schenkt Gluhwein in orginiele mokken en kan naast Gluhwein ook een warme appelcider aanbieden (alcoholvrij)

 • Vino Wall

  De Vino Wall is een bijzonder welkom voor je gasten. De wand kan gevuld worden met bubbels of divers aanbod van rood, wit en rosé. Het is mogelijk om ook alcoholvrij aanbod aan te bieden.

  Wij verhuren de wand ook zonder drank. Ben je op een locatie of heb je eigen drank dan is het mogelijk om 1 of 2 wanden te huren.

 • Wijnbar

  Wil je jullie bedrijfskantine deze kerstborrel meer wijnbeleving geven, dan kan dat met onze wijnbar van wijnvaten. Van orginele bordeaux wijnvaten maken we een bar vullen we met de lekkerste wijnen.

 • Mobiele bar

  De Vino Caravan is een mobiele wijnbar die op jouw locatie de lekkerste wijnen kan verzorgen. De sfeervolle Vino Caravan geeft elke feest een bijzondere wijnbeleving. Voor speciale gelegenheden kan Vino Moments ook de volledige bar verzorgen incl fris en bier. 

Relatiegeschenken

We begrijpen dat je jouw relatie wilt bedankten met iets waar je relatie van kan genieten en bij kan ontspannen. Daarom hebben we een mooi aanbod relatiegeschenken, die je naast wijn kan uitbreiden met enkele food en non food items. Ontdek ons pick your bottle concept, waarbij we de beste wijnen voor jouw relatie inpakken en jij volledig ontzorgt wordt.

Relatiegeschenken

Geef een wijnbeleving!

Wil jij dit jaar iets bijzonders geven?

Geef een wijnbeleving cadeau!

De wijnbeleving bestaat uit een wijnproeverij aan huis voor 5 personen. Wij bieden een geheel verzorgde avond met heerlijke wijnen, uitgebreide borrelplank en mooie verhalen over wijn. Een avondvullende beleving waarbij je optimaal geniet en mooie herinneringen maakt.

Wat kost het?

29,99 per persoon*

*minimaal 5 personen en uitsluitend te boeken in januari/februari/maart

Koop een wijnbeleving