Onze wijnhuizen

Met trots mogen wij zeggen dat we een aantal eigen wijnen importeren van Europese wijnboeren. We werken met een klein aantal wijnboeren samen, waarvan we vinden dat deze wijnen niet in Nederland mogen ontbreken. We hebben de focus bij onze eigen import op prijs-kwaliteit verhouding en of er gewerkt wordt met aandacht voor natuur en mens. We stellen de wijnhuizen graag aan je voor.

Hannes Reeh

Een wijnhuis wat toegankelijke wijnen maakt in combinatie met hoge kwaliteit. Hannes Reeh is een zeer gepassioneerde wijnmaker die een moderne kijk op wijn heeft. Hij denkt outside the box en maakt van wijn drinken een feestje.

Wijnen van Hannes Reeh

Weingut Georg Naegele

Wijnhuis Georg Naegele is een familiebedrijf. De 7de generatie maakt hier een breed assortiment wijnen. Ralph en Eva hebben met het huidige klimaat veel mooie uitdagingen voor generatie nummer 8. Het wijnhuis ligt in het zuiden van de Pfalz regio in Duitsland. 

Wijnen Georg Naegele

Clio Cicogni

Wijnhuis Clio Cicogni is een jonge boetiekwijnmaker in het groene hart van Toscane. Ze gebruiken biologisch-biodynamische landbouw in de wijngaard en een natuurlijke benadering in de kelder. Elke stap in het wijnbereidingsproces is met trots handgemaakt.

Wijnen Clio Cicogni

Domaine des Forges

Dit prachtige familie wijnhuis is gevestigd in de Loire streek in het hart van Anjou. De 5de generatie wijnmakers Stéphane en Séverine zijn hier elke dag bezig om de meest pure wijn te maken met aandacht voor natuur en mens. De wijnbouw is meer dan biologisch, bij dit wijnhuis wordt er alles aan gedaan om de waarde van de grond ook weer te herstellen en zelfs te verrijken.

Wijnen Domaine des Forges