Trouwen met Vino Moments

Trouwen is een bijzonder moment, een intieme dag met de mensen die je lief hebt. Mijn missie is om jullie bruiloft te vieren met wijn in de hoofdrol en samen mooie herinneringen te maken.

Mobiele bar

Een mobiele bar die elk feest extra beleving geeft. We verzorgen de borrel, het proost moment en natuurlijk het feest. Deze bar is specialist op het gebied van wijn, maar is ook uit te breiden met extra barpunten voor een complete bar incl wijn, bier en fris.

 • Vino Wall

  De Vino Wall is een bijzonder welkom voor je gasten. Deze champagnewand kan gevuld worden met een heerlijke bubbel of divers aanbod. De glazenstandaards kunnen eraf gehaald worden en zo kan je de Wall tijdens je feest ook nog gebruiken als foto Wall.

  Wij verhuren de wand ook zonder drank. Ben je op een locatie of heb je eigen drank dan is het mogelijk om 1 of 2 wanden te huren.

  Meer info Vino Wall 
 • Persoonlijke proeverij

  Een persoonlijke wijnproeverij afgestemd op het bruidspaar. Hierbij worden de gasten +/- 1 uur vermaakt met een wijnproeverij waarin de favoriete wijnen van het bruidspaar, maar ook wijnen die passen bij de karakters van het bruidspaar voorbij komen. Een goed moment om als bruidspaar even wat foto's te gaan maken en de gasten vast in de stemming voor het feest te laten komen.

 • Barrel bar

  De barrel bar is gemaakt van 2 houten wijnvaten en kan ingericht worden naar keuze. Ga je voor chique of juist lekker landelijk. Wil je alleen wijn of een complete bar incl fris en bier. Of gebruik je deze bar juist voor jullie taart moment?

  Wij verhuren de bar ook zonder drank. Ben je op een locatie of heb je eigen drank dan is het mogelijk om de bar te huren.

Wat kost het?

Wij begrijpen dat een bruiloft al duur genoeg is en maken daarom altijd een offerte op maat. Wil je graag een prijs per persoon zodat je alles vooraf duidelijk hebt of liever een prijs op basis van nacalculatie (wat er werkelijk gebruikt is). Alles is mogelijk en compleet afgestemd op jouw wensen maken wij daarom een persoonlijke offerte.

Contact

Vrijgezellenfeest

Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest te mogen organiseren en ben je op zoek naar wat wijnbeleving? Dan zit je goed! Wij kunnen bieden voor een vrijgezellenfeest:

// Wijnproeverij op locatie 

// Wijnquiz 

// Wijnbingo

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen om deze dag tot een succes te maken!

Give away

Ben je op zoek naar iets voor onderweg of wil je graag je gasten een leuke herinnering voor thuis meegeven? Wat dacht je van een mini flesje bubbels met persoonlijk kaartje of een wijntje in blik?

Al vanaf 4,99 per flesje

Vraag een prijs op