1 van 3

Vino Caravan - onze mobiele bar

De Vino Caravan is een mobiele wijnbar die op jouw locatie de lekkerste wijnen kan verzorgen. De sfeervolle Vino Caravan geeft elk feest een bijzondere wijnbeleving. Voor speciale gelegenheden kan Vino Moments ook de volledige bar verzorgen incl fris en bier.Ā 

dat wil ik ook!

Zij gingen je voor

Robert & Elze // PWC Netherlands // Jonne & Mark-Paul // Het Huis Utrecht // Noble Run // Batavia stad outlet // Marleen & Jesse // Jaarbeurs Utrecht // Daan & Deborah // Adimec

 • Zakelijk

  Voor verschillende zakelijke evenementen kan Vino Moments de volledige catering verzorgen. Denk hierbij aan de opening van het nieuwe bedrijfspand, de jaarlijkse BBQ of de kerstborrel. We ontvangen je gasten feestelijk met de Vino Wall of verzorgen de bar met de Vino Caravan. Deze kunnen we verzorgen met wijn, maar ook bier en fris.

 • Bruiloft

  Vino Moments heeft diverse mogelijkheden om bij te dragen aan de mooiste dag van jullie leven. Denk aan een persoonlijke proeverij, een (wijn)bar of de Vino Wall om je gasten feestelijk mee te ontvangen.Ā  Vraag de digitale Vino Wedding folder aan voor inspiratie of check onze speciale trouw pagina.

  Trouwen met VINO MOMENTS 
 • Feest

  Heb je wat te vieren? Dan zijn wij er graag bij! Wil je uitpakken met je 40ste verjaardag of een feest geven in je nieuwe huis? Niks is ons te gek! We denken graag mee en helpen je graag bij het ontzorgen van jouw feest.

 • Foodtruck event

  Wij staan ook regelmatig op openbare events, organiseer je zelf een foodtruck event en ben je op zoek naar een lekkere wijnbar? Dan zijn wij er graag bij! We verkopen de wijnen per glas of fles en zorgen dat iedereen met zijn of haar lievelingswijn er vandoor gaat.

Vino Wall

De Vino Wall is een bijzonder welkom voor je gasten. De wand kan gevuld worden met een heerlijke bubbel of divers aanbod van rood, wit en rosƩ. Het is ook mogelijk om alcoholvrij aan te bieden.

Wij verhuren de wand ook zonder drank. Ben je op een locatie of heb je eigen drank dan is het mogelijk om 1 of 2 wanden te huren.

Meer info Vino Wall

Fun met wijn

Wij vinden dat je ook heel veel lol met wijn kan hebben en bieden daarom een aantal wijnactiviteiten aan om meer fun met wijn te hebben. Denk hierbij aan:

// Wijnquiz

// Wijnbingo

// Wijnpuzzel XXL

We maken dit altijd op maat, vraag ons daarom naar de mogelijkheden voor jullie event.

Meer info

Barrel Bar

Onze bar gemaakt van wijnvaten (barrels) heeft een stoere uitstraling en past daarom op veel events. We verzorgen er een complete bar mee of een wijnbar op een groot event. Wil je liever de bar gebruiken voor jullie proost moment samen met de taart, dan kan dat natuurlijk ook!