Paastips, eten en drinken.

Paastips, eten en drinken.

Natuurlijk zijn we druk met eieren zoeken en eieren schilderen, maar Pasen is het moment om lekker culinair uit te pakken. Het voorjaar hangt in de lucht en we hebben zin in nieuwe gerechten met daarbij natuurlijk passende wijnen. Wij hebben wat leuke paastips voor je, zodat jij lekker kan genieten en genoeg tijd over hebt om op eieren jacht te gaan!

 

Bubbels voor de brunch

Misschien is met Pasen de brunch of lunch nog wel belangrijker dan het diner. Begin de brunch met een glaasje bubbels om het extra feestelijk te maken. Wij hebben deze voor je geselecteerd.

 

Vis

Tijdens de lunch of bij het diner gerookte zalm of Hollandse garnalen? Pak dan een frisse witte wijn waar de geuren je glas uit wandelen. Onze Riesling is perfect voor dit moment.

 

Ei, ei, ei

Maak een heerlijke eiersalade voor de brunch, lunch of als voorgerecht voor diner. Onze tip, maak een salade met truffel mayonaise, ei, beenham en groene asperges. Schenk daar een volle witte wijn bij die houtrijping gehad heeft. Zoals deze.

 

Lamsvlees

Pasen is ook het moment van het jaar om lamsvlees op tafel te zetten. Vaak schenken we hier een rode wijn bij. Als je lamskoteletten van de gril maakt, dan zou ik dit zeker doen. Maar gaar je wat meer rosé lamsvlees, kies dan eens voor een rosé of rosé bubbel. Deze gaan prachtig samen met het rosévlees en de wat scherpe smaak die lamsvlees heeft. 

 

Wij hebben alle wijntips voor je op een rijtje gezet, bekijk de paaswijnen hier.

Proost en geniet!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.