Vino Business

Benieuwd wat we zakelijk kunnen betekenen? 
Wij denken graag mee met jullie events op locatie voor extra wijnbeleving of gewoon een toffe bar. We leveren de lekkerste wijnen voor de vrijmibo en we verzorgen relatiegeschenken. 
Speciaal voor de feestdagen zijn er ook mogelijkheden voor kerstpakketten. Hiervoor werken we samen met ondernemers uit de regio om een passend aanbod te maken.

Vino Business

Events

Voor verschillende zakelijke evenementen kan Vino Moments de volledige catering verzorgen. Denk hierbij aan de opening van het nieuwe bedrijfspand, de jaarlijkse BBQ of de kerstborrel.

We ontvangen je gasten feestelijk met de Vino Wall of verzorgen de bar met de Vino Caravan. Deze kunnen we verzorgen met wijn, maar ook bier en fris.

We denken graag mee om jullie events zo succesvol mogelijk te maken!

Borrel Business Box

Samen de start van het weekend vieren met een heerlijk glas wijn? Daar hoort natuurlijk de Vino Vrijmibo service bij. Hoe werkt de wijnservice? Je ontvangt een doos met een selectie van verschillende wijnen. (6 flessen per doos). Bij de wijnen zit een leuke omschrijving en zijn afgestemd op het seizoen. 
Je kan deze wekelijks, maandelijks of eenmalig laten bezorgen. 

Vino Box 48,- euro incl btw (8,- per fles)

Luxe Box 75,- euro incl btw  (12,50 per fles)

Bezorging Culemborg en omstreken 15km gratis, daarbuiten 6,95 per bezorging.

Relatiegeschenken

Verras uw werknemers en partners met een uniek relatiegeschenk. Wij hebben flessen in diverse formaten en diverse prijsniveaus. Wij kunnen elk relatiegeschenk feestelijk verpakken en voorzien van kaartje met persoonlijke boodschap. Heeft u specifieke wensen? Wij maken graag een offerte op maat voor u.