Wijnlessen


De wijnlessen zijn voor startende wijnliefhebbers die meer willen weten over de verschillen tussen wijnen, hoe de wijn gemaakt wordt en waar hij vandaan komt. Ook goed wijn leren proeven is onderdeel van de lessen. Je leert de belangrijkste wijnbegrippen en kan makkelijker keuzes maken bij het kopen van wijn.

Wijnlessen basis

Tijdens de wijnlessen basis behandelen we oa de volgende onderwerpen: bekende wijntermen, hoe wordt wijn gemaakt en de verschillende wijnstreken. De wijnlessen zijn 2 avonden en duren van 20.00-22.00. Elke wijnles bestaat uit een theoretisch gedeelte en een proef gedeelte.

De volgende wijnlessen basis starten digitaal:
Vrijdagavond 19 feb en vrijdag 5 maart

Kosten €69,-
Incl. BTW, lesmateriaal en 2 flessen wijn per les. (deze krijg je thuis gestuurd bij de digitale lessen)

Wijnlessen plus

Tijdens de wijnlessen behandelen we oa de volgende onderwerpen: wijnbouw, vinificatie, de verschillende wijnstreken en regelgeving. De wijnlessen zijn 4 avonden. De lesavonden duren van 19.30-22.00. Elke wijnles bestaat uit een theoretisch gedeelte en een proef gedeelte.

De volgende wijnlessen zullen plaatsvinden in het voorjaar in 2021. Mocht je interesse hebben, geef je gegevens door via onderstaande link en zodra de datums bekend zijn ontvang je hierover bericht.

Kosten €199,-
Incl. BTW, lesmateriaal en alle wijnen. 
Locatie Kattenstraat 12 in Culemborg