Wijnevents

Een klein tuinfeest of een grote bruiloft? Vino Moments kan voor alle formaten feesten en evenementen een passend aanbod bieden met daarin wijn in de hoofdrol. Denk hierbij aan onze mobiele wijnbar incl terras, de Vino Barrels, de wijnservice of de Vino Wall.  Neem voor een passend aanbod contact op!

Vino Moments Events

Vino Business

Voor verschillende zakelijke evenementen kan Vino Moments de volledige catering verzorgen. Denk hierbij aan de opening van het nieuwe bedrijfspand, de jaarlijkse BBQ of de kerstborrel.

Vino Wedding

Vino Moments heeft diverse mogelijkheden om bij te dragen aan de mooiste dag van jullie leven. Denk aan een persoonlijk proeverij, een wijnbar of de Vino Wall om je gasten feestelijk mee te ontvangen.  Vraag de digitale Vino Wedding folder aan voor inspiratie.


Vino Caravan

De Vino Caravan is een mobiele wijnbar die op jouw locatie de lekkerste wijnen kan verzorgen. De sfeervolle Vino Caravan geeft elke feest een bijzondere wijnbeleving. Voor speciale gelegenheden kan Vino Moments ook de volledige bar verzorgen incl fris en bier. 

Vino Wall

De Vino Wall is een bijzonder welkom voor je gasten. De wand kan gevuld worden met een heerlijke mousserende wijn of divers aanbod van rood, wit en rosé.