Over Vino Moments

We vieren, beleven en creëren mooie momenten en herinneringen met wijn. Daar wil ik onderdeel van zijn!

Mijn herinneringen aan wijn gaan al terug naar mijn jeugd. Samen met mijn ouders op vakantie gingen we altijd langs bij de lokale wijnboer om daar de lekkerste wijn te halen. Deze wijnboeren vertelden altijd vol passie over hun product. Zonder het te verstaan wist ik dat hun doel was om ook andere een bijzondere ervaring te geven. Toen ik er op een dag achter kwam dat ik meer moest gaan doen met wijn, was ik vast besloten om ook als doel te hebben om jou een bijzondere ervaring te geven met wijn in de hoofdrol.

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest in retail en inkoop, hierbij is altijd ondernemen, organiseren en samenwerken de basis geweest. Deze kennis en ervaring zet ik in voor Vino Moments om hiermee nieuwe herinneringen en ervaringen te creëren.

Vino Moments gaat over een mooi product, een persoonlijke ervaring en een pure beleving!

Proost, Anne