Feestdagen 2021

De feestdagen zijn altijd drukke dagen waar we wel wat hulp kunnen gebruiken. Op deze pagina staan alle mogelijkheden die Vino Moments te bieden heeft om de feestdagen voor 2021 zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Thuis sommelier

Ga je dit jaar een uitgebreid diner koken tijdens de feestdagen? Of bestel je bij je favoriete restaurant een kerstdiner? Dan is het natuurlijk te gek als je daar de passende wijnen bij hebt. Geef ons het menu door en wij zorgen voor een op maat gemaakte proefbox met daarin per gerecht een bijpassende wijn incl uitleg over de wijn. Geef ons het aantal wijnen en budget door en wij sturen je een voorstel op maat.

Wijn kado

Natuurlijk wil je elke wijnliefhebber verrassen met een leuk wijnkado tijdens de feestdagen. Wij bieden voor elk budget een passend formaat wijnfles/wijnbox. Al vanaf 7,99 incl kadoverpakking

Voor de echte wijnliefhebber hebben we een XL-woordzoeker met 100 wijntermen.
Groot formaat 65x100cm. Te koop voor 17,99 euro.

Of koop bij ons een kadokaart en elke wijnliefhebber kan naar eigen smaak zijn wijnvoorraad aanvullen.

TIP!! Kom naar onze open huis om zelf te proeven op 19 december in Vianen.

Huur glaswerk

Een uitgebreid kerstdiner gepland, maar niet voldoende wijnglazen in huis? Geen probleem, huur nu wijn- of champagneglazen zodat je voldoende glaswerk beschikbaar hebt om de feestdagen door te komen.

Wijnglazen 29cl per krat 24 stuks | 9,- euro per dag
Champagneglazen 22cl per 6 stuks | 4,50 euro per dag