Feestdagen 2020

De feestdagen zijn altijd drukke dagen waar we wel wat hulp kunnen gebruiken. Op deze pagina staan alle mogelijkheden die Vino Moments te bieden heeft om de feestdagen voor 2020 zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wijn Spijs advies

Ga je dit jaar een uitgebreid diner koken tijdens de feestdagen? Dan is het natuurlijk te gek als je daar de passende wijnen bij hebt. Geef ons het menu door en wij zorgen voor een op maat gemaakte proefbox met daarin per gerecht een bijpassende wijn incl uitleg over de wijn. Je bepaalt zelf in welke prijscategorie de wijnen mogen vallen door een van onderstaande opties te kiezen: 

 

WijnSpijs Basis - 8 euro per fles

WijnSpijs Plus - 10 euro per fles

WijnSpijs Luxe - 12 tot 14 euro per fles

Huur Glaswerk

Een uitgebreid kerstdiner gepland, maar niet voldoende wijnglazen in huis? Geen probleem, huur nu wijn- of champagneglazen zodat je voldoende glaswerk beschikbaar hebt om de feestdagen door te komen.

Wijnglazen 29cl per krat 24 stuks | 9,- euro per dag
Champagneglazen 22cl per 6 stuks | 4,50 euro per dag

Sint en Kerst kado

Natuurlijk wil je elke wijnliefhebber verrassen met een leuk wijnkado tijdens de feestdagen. Wij bieden voor elk budget een passend formaat wijnfles/wijnbox. Wijnen vanaf 8 euro per fles in kadoverpakking. Verzenden binnen NL voor 6,95 euro.

Daarnaast hebben we ook een leuke wijnflessendop die ervoor zorgt dat je nog langer kan genieten van jouw favoriete wijn. Deze zijn te koop voor 5,95 euro.

Bubbels

Dit bijzondere jaar sluiten we natuurlijk knallend af! Ben je op zoek naar een heerlijke fles bubbels  dan hebben we voor elk budget de passende fles. Een heerlijke Cava, Cremant of toch Champagne.

Cava - 10 euro

Diverse varianten Cremant - 14,99 euro

Champagne vanaf 39,99 euro

Verzenden binnen NL voor 6,95 euro.

Business

Relatiegeschenken 
In dit bijzondere jaar wil je graag je relaties en medewerkers bedanken, een hart onder de riem steken of iets lekkers meegeven voor de feestdagen! We denken graag mee om een passend aanbod te bedenken en dit op tijd in huis te hebben. 

Wat dacht je van een heerlijke fles witte  wijn incl wijndop om nog langer te genieten van de wijn. (vanaf 12 euro excl btw) Of toch liever een iets groter formaat, een rode wijn magnum formaat 1,5L (vanaf 16,50 euro excl btw)

Kerstborrel 
De kerstborrel digitaal door laten gaan? Wij kunnen helpen door het verzorgen van een borrelbox die aan huis geleverd wordt. Zo kan je samen toch het jaar proostend afsluiten. Vanaf 15 euro per persoon excl btw.

Verzenden binnen NL voor 6,95 euro.

Kadobon

Op zoek naar een kadobon voor een wijnliefhebber? Bestel dan de kadobon van Vino Moments. Deze is te besteden aan oa:
- Een proefbox op maat
- Aanvulling voor je wijnvoorraad
- Wijnproeverij 
- Wijnlessen die starten in het voorjaar van 2021